
Cold brew s vůní exotiky
Víte, jaký je rozdíl mezi klasickou ledovou kávou a cold brew? U klasické...
Datum:
Od 25.5.
Protože s jarem přichází také čas outdoorových sportů, připravili jsme článek, v němž vás seznámíme s různými technickými vychytávkami, které vám mohou pohyb venku zpříjemnit či zlepšit váš výkon. A řeč bude rovněž o dobrém jídle – v rozhovoru jsme si tentokrát povídali s šéfkuchařem Tetu Brissy Václavem Klečkou, který nám poodhalil tajemství kuchyně vyhlášeného vzduchoplaveckého restaurantu. Nechybí ani tradiční soutěž o skvělé ceny a přehled akcí, na které můžete v nadcházejícím měsíci v regionu vyrazit.
Přejeme vám příjemné čtení a ať je pro vás máj časem lásky a pohody.
Časopis v elektronické podobě. Stáhnout